View web version

Facebook
NAME – New Actions for Migrant Women

1st Newsletter

Juli

NAME - 1st Newsletter

NAME – New Actions for Migrant Women

Vil du vide mere om indvandrerkvindernes ressourcer og hindringer for beskæftigelse i Europa?

 

Download NAME-rapporter!!

Nationale rapporter
om beskæftigelsessituationen for indvandrerkvinder kvinder i Danmark, Italien, Spanien, Cypern, Litauen.

Sammenlignende rapport

om beskæftigelsessituationen for indvandrerkvinder i Europa

Denne tværnationale rapport  giver et samlet og reelt  billede  af  de arbejds-  og  levevilkår,  som indvandrerkvinder i Europa  har.  Det er resultatet af det arbejde, som projektpartnerne i NAME har til formål at tilbyde: data, indsigt og inspirerende integrationshistorier, præsenteret i en komparativ og tværnational måde. Betænkningen udspringer af behovet for at kaste lys over behovene, udfordringerne og styrkerne hos indvandrerkvinder, som nu er en integreret del af vores samfund.

Ved at downloade rapporten vil du lære mere om de ressourcer og hindringer der er for beskæftigelse blandt indvandrerkvinder; Du vil også finde lister over inspirerende god praksis i nationale projekter og aktiviteter, der har til formål at forbedre adgangen til arbejdsmarkedet for indvandrerkvinder.

Rapporten er baseret på skrivebords-og feltforskning med en række interviews af lokale arbejdsgivere og interessenter, der arbejder med indvandrerkvinder i alle projektets lande.

Rapporterne kan også downloades på projektets hjemmeside under ressourcesektionen.

Besøg hjemmesiden på

nameproject.eu

Styrkelse af indvandrerkvinder og styrkelse af deres integration på arbejdsmarkedet

Indvandrerkvinder er en integreret del af vores moderne samfund: De forbedrer deres værdier, færdigheder og baggrunde. Den tværnationale rapport var udformet med henblik på at imødekomme behovet for klarhed og mere information om indvandrerkvindernes vilkår, og hvordan de kan bidrage til vores multikulturelle samfund.

NAME-projektet er født af et partnerskab bestående af seks organisationer fra henholdsvis Danmark, Litauen, Italien, Spanien og Cypern. Vi arbejder sammen om at nå vores fælles mål i synergi med indvandrerkvinder, der ønsker at skabe deres eget selvstændige liv, og med arbejdsgivere der ønsker at opdage mere om de store muligheder, der skal åbnes for nye kulturer.

NAME fokuserer på at forbedre mulighederne for beskæftigelse, selvstøtte og en sikker og uafhængig hverdag for indvandrerkvinder.  Samtidig fokuseres der på at øge bevidstheden om de særlige behov hos arbejdsløse indvandrerkvinder.

Mål

 

Vi mener at forbedringer af leve- og arbejdsvilkår for indvandrerkvinder er muligt ved at skabe samarbejde og udveksle erfaringer og god praksis, inden for indvandrerkvinders iværksætteri og beskæftigelsesegnethed. Rapporten tilbyder en omfattende dataindsamling om viden omkring uddannelsesprofiler, beskæftigelse og levevilkår for langtidsledige indvandrerkvinder i Europa.

Målgruppe

 

De vigtigste aktører i NAME er indvandrerkvinder, politiske beslutningstagere, erhvervs- og andre uddannelsesinstitutioner samt beskæftigelsesvirksomheder, der ønsker at give nye muligheder for beskæftigelse, selvstændigstøtte og en sikker og uafhængig hverdag for indvandrerkvinder.

Følg os

Hvis du vil vide mere om projektet, kan du besøge vores projekt hjemmeside

nameproject.eu

Besøg vores Facebook-side, hvor vi hver uge deler nogle positive og inspirerende historier om indvandrerkvinder og oplysninger om projektets igangværende aktiviteter og nyheder.

 

facebook.com/name.projecteu

Partnere

NAME er et projekt, der medfinansieret af Erasmus+ programmet: Erasmus+ KA2 – Samarbejde om innovation og udveksling af god praksis – strategiske partnerskaber for voksenuddannelse.

 

Projektet gennemføres i fem lande og involverer seks organisationer som partnere:

 
 

Koordinator

 

CLAVIS sprog & competence 

Danmark

 

www.clavis.org

 
 

RAMBOLL

Danmark

 

ramboll.com

 
 

CESIE

Italien

 

cesie.org

 
 

Magenta Consultoria

Spanien

 

magentaconsultoria.com

 

CSI, Center for Social Innovation

Cypern

 

csicy.com

 

European Innovation Centre

Litauen

 

www.einc.lt

 
 

The European Commission support for the production of this publication does not constitute an endorsement of the contents which reflects the views only of the authors, and the Commission cannot be held responsi­ble for any use which may be made of the information contained therein.

Facebook

© NAME
Newsletter developed by CESIE

View web version | Unsubscribe

 

You have received this e-mail at [Email[ because you are subscribed to CESIE newsletter.
We recently updated our Privacy Policy. Renew your consent to data collection here.
If you do not want to receive our newsletters anymore, please click here to unsubscribe.