View web version

Facebook
NAME – New Actions for Migrant Women

4th Newsletter

NAME - 2nd Newsletter

NAME – New Actions for Migrant Women

Den Afsluttende Konference og planlægningen af Multiplier Events

 

På den 7ende april, 2022, organiserede projektpartnerne en virtuel konference som kulminationen af NAME-projektet.

 

På konferencen præsenterede partnerskabet projektets resultater og delte hvad partnerskabet havde gjort for at bringe kvinder med indvandrerbaggrund tættere på arbejdsmarkedet med relevante interessenter. Partnerskabet viste også en video, der er udviklet som et overblik over projektet. Du kan se den her.

 

Oplægsholderne diskuterede den needs-assesment-research som blev udført under den første del af projektet, foruden et overblik over den online læringsplatform med grundlæggende instruktioner i dens funktioner.

 

Derudover repræsenterede den Afsluttende Konference en unik mulighed for at præsentere partnerorganisationernes erfaring med de konkrete implementeringer af kurserne. Oplægsholderne delte hvad de har gjort på et lokalt niveau med publikum, og reflekterede over de største udfordringer, hvilke metoder der havde været gode og hvad der er god praksis som bør implementeres i fremtiden. I denne sammenhæng var feedback fra de deltagere der var med i aktiviteterne særligt relevant.

 

Derefter blev  the Online Jobpackage Methodology Catalogue præsenteret. Målet med  the Online Jobpackage Methodology Catalogue er at indsamle og disseminere den samlede jobpakkemetodologi som et brugervenligt og praktisk katalog. På den måde er målet at give forskelligartede specifikke eksempler på den praktiske implementering af jobpakker med kvinderne i projektet.

 

I løbet af den sidste måned af projektforløbet har partnerskabet arbejdet på at planlægge de lokale Multiplier Event. Under disse Multiplier Events vil en mangfoldig gruppe af deltagere, fra lokale/regionale/nationale professionelle indenfor integration og arbejdsmarkedsorienterede indsatser til politikere og NGO’er og kvinder fra frivillige organisationer, blive inviteret til at idéudveksle, reflektere og komme med metodologiske inputs til vellykket integration af kvinder med indvandrerbaggrunde.

Styrkelse af Indvandrerkvinder og Forbedring af deres Integration i Arbejdsmarkedet

Indvandrerkvinder udgør en væsentlig del af vores moderne samfund: At fremhæve deres værdier, færdigheder og baggrunde er vigtigt. Den transnationale rapport var designet til at imødekomme et behov for klarhed og mere information omkring indvandrerkvinders forudsætninger og hvordan de kan bidrage til vores multikulturelle samfund.

 

NAME-projektet er resultatet af et partnerskab bestående af seks organisationer fra Danmark, Litauen, Italien, Spanien og Cypern. Vi arbejder sammen for at nå vores fælles mål i synergi med kvinder med indvandrerbaggrund som ønsker at skabe deres egne uafhængige liv og med professionelle og arbejdsgivere som ønsker at opdage flere gode muligheder for at være åbne for nye kulturer.

 

Jobpakkekurserne blev implementeret med det formal at forbedre ansættelsesmuligheder for indvandrerkvinder og understøtte deres personlige empowerment og sociale stilling i deres fællesskaber.

Målsætning

 

Vi tror på at forbedring af livs- og arbejdskvalitet for indvandrerkvinder er muligt ved at opbygge samarbejde og udveksling af erfaringer og god praksis indenfor feltet omkring indvandrerkvinders entreprenørskab og beskæftigelsesegnethed.

Målgruppe

Nøglespillerne i NAME er indvandrerkvinder, politiske beslutningstagere, erhvervsuddannelsesinstitutioner og andre uddannelsesinstitutioner, såvel som arbejdsgivere der ønsker at give nye muligheder for beskæftigelse, selvstændighed og et trygt og uafhængigt hverdagsliv til kvinder med indvandrerbaggrund.

Følg os

Besøg vores Projekthjemmeside for at lære mere om projektet

nameproject.eu

Besøg vores Facebookside, hvor vi hver uge deler positive og inspirerende historier om kvinder med indvandrerbaggrunde og information om vores igangværende aktiviteter i projektet.

facebook.com/name.projecteu

Besøg vores Platform og begynd din egen læring hjemmefra:

name.csicy.com/platform
 

Partnere

NAME er et project som er medfinancieret af Erasmus+ Programmet: Erasmus+ KA2 – Cooperation for innovation and the exchange of good practices – Strategic Partnerships for adult education.

 

Projektet er implementeret i fem lande og involverer seks partnerorganisationer:

Koordinator

 

CLAVIS sprog & competence 

Danmark

 

www.clavis.org

RAMBOLL

Danmark

 

ramboll.com

CESIE

Italien

 

cesie.org

Magenta Consultoria

Spanien

 

magentaconsultoria.com

CSI, Center for Social Innovation

Cypern

 

csicy.com

European Innovation Centre

Litauen

 

www.einc.lt

Europa-Kommissionens støtte til produktionen af denne publikation udgør ikke en godkendelse af indholdet, som kun afspejler forfatternes egne synspunkter, og Kommissionen kan ikke holdes ansvarlig for den brug, der måtte blive gjort af de deri indeholdte oplysninger.

Facebook

© NAME
Newsletter developed by CESIE

View web version | Unsubscribe

 

You have received this e-mail at [Email] because you are subscribed to CESIE newsletter.
We recently updated our Privacy Policy. Renew your consent to data collection here.
If you do not want to receive our newsletters anymore, please click here to unsubscribe.